суббота, 12 мая 2018 г.

Зі святом, найрідніші наші МАТУСІ!

Спасибі за ласку, за щире тепло
Недоспані ночі, турботи й добро.
Здоров’я міцного Вам зичимо щиро,
Любові і радості, злагоди й миру!

 КЗ "ЛЗОШ І-ІІІ ст.№5",  2-А клас

воскресенье, 6 мая 2018 г.

Фотоконкурс

Оголошується фотоконкурс до свята 9 травня - "Наші прадідусі - переможці" та "Мій скарб - моя родина", в рамках святкування Дня Сім'ї. Роботи розміщуються на 1-му поверсі школи, стенд 1 та 2. Бажаємо ПЕРЕМОГИ!!! 



ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ
Привели шляхи-дороги
Наш народ до перемоги.
І солдати-дідусі
Посміхаються усі.


Це святе травневе свято
Треба серцем відчувати!
Придивись: в старих солдат
Сльози радощів блищать!


Хай завжди в усьому світі
Буде мир і щастя дітям,
Бо народжені вони
Для життя, а не війни.
С. Гордієнко

Цікавинки шкільного життя


День Цвільного Захисту

27 квітня 2018 року в ЗОШ №5 відбувся День цивільного захисту. Шкільна команда проявила себе згуртованою, дружньою, спритною та спортивною. Завдяки нашим гостям: команді ПЧ №9 МНС, волонтеру з Червоного Хреста та медбрату з військомату діти мали змогу ознайомитися зі справжньою пожежною машиною, навчитися одягати бойовку, зав"язувати спеціальні вузли, надавати першу медичну допомогу. Учні 1-7 класів пройшли всі етапи квест-гри та переможці отримали грамоти. Відбулися навчальні евакуаційні дії за сигналом тривоги "Пожежа" та "Обстріл". День ЦЗ пройшов цікаво і пізнавально та надовго запам"ятається для всіх учасників.

Проект "Школа емпатії" Громадської спілки "Інститут інтегрального розвитку"

Проект "Школа емпатії" Громадської спілки "Інститут інтегрального розвитку", який фінансується в рамках Литовської програми розвитку співпраці та сприяння демократії за фінансової підтримки Шведського інституту.

Мета даного проекту покращити якість освіти та розвивати професійні навички викладачів шляхом оснащення їх іноваційними навичками емпатійного зв`язку, миротворчої діяльності та Ненасильницької Комунікації та медіації конфліктів. І першим кроком участі у цій програмі стала участь у тренінгу Еви Рамбали з Ненасильницької Комунікації, на якому ми вчилися взаємодіяти в групах, використовуючи емпатію, уникаючи конфліктів. Було цікаво і повчально. Ми йдемо до змін!